Seminars

Gratis presentaties over meditatie, yoga, ayurveda, bouwkunde, etc. voor een breed publiek

Wij nodigen u uit om gratis kennis te nemen van de activiteiten
op de campus in Vlodrop. In verschillende seminars leert 
u meer over natuurlijke gezondheidszorg, bewustzijnsontwikkeling, yoga, de muziek van de natuur 
en Vedische architectuur (bouwen in overeenstemming met de natuurwet).

De seminars beginnen steeds om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Daarna is er nog tijd voor vragen en een drankje.

De seminars vinden plaats in het bezoekerscentrum op het terrein van MERU Vlodrop Station 24, Vlodrop.

Voor aanmelding graag een e-mail naar MERUseminars@Maharishi.net.
Enkele seminars zijn in het Engels. Mocht iemand vertaling nodig hebben, bestaat de mogelijkheid dat wij daarvoor kunnen zorgen. Wilt u dat dan a.u.b. aangeven in een e-mail.

 

zaterdag 2 juni 2018
Preventieve gezondheidszorg: Maharishi AyurVeda
De basisprincipes van de eeuwenoude, natuurlijke en preventieve gezondheidsleer Ayurveda komen aan de orde. Hoe kan ziekte worden voorkomen? Wat is uw constitutie-type? En wat betekent dat voor uw gezondheid? Praktische kennis, tips en recepten ter bevordering van een gezond en vitaal lichaam en een evenwichtige geest.

 

In januari, juli en augustus is er geen seminar.

Voor aanmelding graag een e-mail naar MERUseminars@Maharishi.net

* Mocht iemand vertaling nodig hebben, bestaat de mogelijkheid dat wij daarvoor kunnen zorgen. Wilt u dat dan wel aangeven in een e-mail (MERUseminars@Maharishi.net)

 

Open Dag

zondag 15 juli 2018, 11 – 16 uur
OPEN DAG op MERU
Er zullen stands staan waar u langs kunt lopen en waar u kunt zien, horen, proeven en ervaren wat er op MERU allemaal ontwikkeld is om het leven van ieder mens te verbeteren.
Deze dag is gratis en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Kinderen zijn welkom en er zijn leuke activaiteiten gepland voor hen.

 

MERU bospark

U bent ook altijd welkom voor een wandeling in ons MERU bospark in Vlodrop, rechts voor de hoofdingang bij de receptie. Het bospark is één van de officiële geluksplekken van de gemeente Roerdalen.