In principe bent u zondags om 15:00 uur van harte welkom op de rondleiding bij de MERU.

Echter op dit moment zijn er voor onbepaalde tijd geen rondleidingen i.v.m. het corona virus.

Zodra het coronavirus probleem zich zodanig opgelost heeft waardoor bijeenkomsten weer mogelijk zijn, zullen wij weer rondleidingen gaan inplannen.

Bedankt voor het begrip.

Om te weten of een rondleiding te zijner tijd weer plaats vindt kunt u dan bellen op de zaterdag of zondag op tel:0475-539 539

Adres:   Station 24,   6063 NP Vlodrop

Tijdens de 1,5 uur durende rondleiding wordt uiteen gezet wat de MERU (Maharishi European Research University ) precies doet, wat de achtergronden zijn en wat de toekomstplannen zijn. U krijgt o.a. voorbeelden te zien van de Vedische bouwkunde. En u hebt volop de gelegenheid uw vragen te stellen. De rondleiding op zondag is  gratis.

Inmiddels zijn meer dan 11.000 bezoekers op de rondleiding geweest!

test

Rondleiding bij de MERU

Rondleiding bij de MERU

Ook afspraak door de week voor groepen mogelijk:

Van maandag tot en met zaterdag kunnen groepen op afspraak op de rondleiding komen. In overleg kunnen dan eventueel enkele thema’s op de interesse van de groep afgestemd worden. Deze rondleiding duurt dan twee en half uur, inclusief versnapering. Bij deze rondleiding op afspraak zijn wel kosten aan verbonden en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Bospark van de MERU

Ook kunt u genieten van het prachtige bospark van de MERU.  Vooral in de vroege lenteperiode kunt u genieten van de prachtige rododendrons. Het park is vrij toegankelijk.
U kunt daar nu ook genieten van een van de 25 geluksplekken in Roerdalen!

foto 1  MERU bospark

foto 2  MERU bospark

foto 3  MERU bospark

foto 4  MERU bospark