Introductiecursus: Maharishi Ayur-veda

Introductiecursus: Maharishi Ayur-veda

Leer in deze introductiecursus van Maharishi Ayurveda het geheim van het perfecte evenwicht van Vata, Pitta en Kapha voor een gezond en lang leven in geluk. Maharishi Ayurveda heeft totale kennis over gezondheid. Alle aspecten van het menselijk leven worden erin betrokken: bewustzijn, fysiologie, gedrag en omgeving.
Ayurveda is het oudste systeem van preventieve gezondheidszorg in de wereld. Ayurveda betekent “kennis van het leven” en is een natuurlijke benadering voor het creëren van balans. Het verlevendigt de innerlijke intelligentie en versterkt de helende vermogens van het lichaam.Volgens Ayurveda is een ziekte voornamelijk het resultaat van onbalans en onzuiverheden die in het lichaam in de loop van de tijd opgehoopt zijn.
Ayurveda is gespecialiseerd in het diagnostiseren van onbalansen in een zeer vroegtijdig stadium. – zelfs voordat de symptomen van ziekten naar voren komen – en is in staat deze onbalansen uit het lichaam te verwijderen en leert ieder mens hoe een leven in gezondheid en balans te leven.
In deze introductiecursus wordt onder leiding van een Ayurveda-specialist bij u vastgesteld welke constitutie u heeft: Vata, Pitta of Kapha en er wordt uitgelegd hoe u uw basisbalans kunt behouden. Zeer leerzaam voor de rest van uw leven.

Duur: 2 ½ uur.
Kosten: € 55,-. Maximale aantal deelnemers per sessie: 16 deelnemers.
Data en tijdstippen: op afspraak.

Bel voor afspraak: 0475-539539 tussen 10.00 en 17.00 uur
Geïnteresseerden kunnen zich ook via de email meru-vlodrop@maharishi.net melden.

Uitgebreide cursus: Maharishi Ayurveda voor gezondheid en welzijn

In deze 3½ dag aaneensluitend durende cursus wordt zeer diepgaand ingegaan op de principes van de Maharishi Ayurveda inclusief enkele praktische kennismakingservaringen van o.a. uit de klassieke zuiveringsbehandelingen van de Pancha Karma.
Maharishi Ayurveda geeft totale kennis over gezondheid. Alle aspecten van het menselijk leven worden erin betrokken: bewustzijn, fysiologie, gedrag en omgeving.
U leert alles over het geheim van het perfecte evenwicht van Vata, Pitta en Kapha voor een gezond, lang en gelukkig leven.
Ayurveda is het oudste systeem van preventieve gezondheidszorg in de wereld. Ayurveda betekent “kennis van het leven” en is een natuurlijke benadering voor het ­creëren van evenwicht. Het verlevendigt de innerlijke intelligentie en versterkt de helende vermogens van het lichaam. Volgens Ayurveda is ziekte voornamelijk het resultaat van onbalans en onzuiverheden die in de loop van de tijd opgehoopt zijn in het lichaam.
Ayurveda is gespecialiseerd in het diagnostiseren van onevenwichtigheden in een zeer vroegtijdig stadium. – zelfs voordat de symptomen van ziekten naar voren komen – en is in staat deze onevenwichtigheden uit het lichaam te verwijderen en leert ieder mens hoe een leven in gezondheid en evenwicht te leven.
Deze cursus vindt plaats onder leiding van een Ayurveda arts. Bij u wordt vast gesteld welke Vata, Pitta of Kapha constitutie u heeft en er wordt per persoon praktisch ingegaan op hoe de onevenwichtigheden te corrigeren en de balans te behouden.
Duur: 3½ dag
Kosten: € 300,= exclusief overnachtingskosten.

Overnachting: Als u bij MERU wilt overnachten dan zijn de kosten voor de gehele cursus (3 overnachtingen) € 150,- incl. vegetarische maaltijden. Of u overnacht in een hotel naar uw keuze.
Data en tijdstippen: op afspraak.

Bel voor afspraak: 0475-539539 tussen 10.00 en 17.00 uur
Geïnteresseerden kunnen zich ook via de email meru-vlodrop@maharishi.net melden.