Indiase klassieke MERU concert

.

Op 15 een 16 juli 2011 is er weer een prachtig Indiase klassieke concert in de MERU tuinen.


Wat gebeurt er op deze speciale avond?

Geniet van een spektakel van melodieën en ritmes van instrumentale en vocale Indiase klassieke muziek, uitgevoerd door bekende Indiase artiesten.

Ervaar de diepe ontspanning en tegelijkertijd de opleving die de muziek teweegbrengt; Indiase klassieke muziek is bedoeld om de luisteraar te vullen met een gevoel van geluk en verfrissing.

Luister naar de muziek bij zonsondergang, met uitzicht op Maharishi’s Vredespaleis, waarbij de muzikanten op een drijvend podium in een vijver met fonteinen hun optredens doen. U zit als toeschouwer op een comfortable overdekte tribune, omgeven door het prachtige bos van de Meinweg en sfeervolle, kleurrijke verlichting.

Het concert zal eindigen met een groot gezamelijk symfonisch optreden van al de artiesten, met zang van eeuwenoude Indiase Vedische hymnen voor de bevordering van vrede op aarde, onder begeleiding van de instrumentalisten.

Kom met uw familie en vrienden om dit unieke festival bij te wonen. Het programma zal beginnen met een heerlijk Indiaas en Italiaans buffet.

De nieuwe artiesten zijn nog niet bekend. Afgelopen jaar waren de volgende artiesten aanwezig.

Ashish Sankrityayan
Nandkishor Muley
Sandip Bhattacharya
Surili Vedika

Programma:

18.00 uur – 20.00 uur aanvang Indiaas buffet (inbegrepen bij concert)
20:00 uur – aanvang concert
Lokatie: Meru, Station 24,  6063 NP  Vlodrop