Post image for Open dag

Open dag

MERU Open Dag

zondag 15 juli 2018  •  11 – 16 uur

Kom een kijkje nemen naar wat MERU de laatste dertig jaar ontwikkeld heeft.

Voor het derde opeenvolgende jaar opent MERU haar deuren voor de mensen uit de omgeving.

MERU is een onderzoeksacademie die werd opgericht door Maharishi Mahesh Yogi; een Indische natuurkundige en filosoof die vooral bekendheid verwierf door de Transcendente Meditatie techniek naar het Westen te brengen.

Elk jaar komen er vanuit alle uithoeken van de wereld duizenden mensen naar MERU om een opleiding te volgen over AyurVeda, architectuur en andere vakgebieden, waarna ze deze kennis mee terug naar hun land nemen.

Ook jij kan op de Open Dag meer leren over Maharishi’s benadering tot welzijn en bewustzijn. We geven je de kans om deel te nemen aan interactieve, multi-sensorische presentaties met betrekking tot yoga, preventieve gezondheidszorg, aromatherapie, Vedische organische landbouw, architectuur, Transcendente Meditatie en vele andere programma’s die zijn ontworpen om het leven te verbeteren en het bewustzijn te ontwikkelen. Engelstalige, Nederlandstalige en Duitstalige sprekers zullen ter beschikking staan voor het beantwoorden van je vragen.

De toegang tot deze dag is gratis.

Er zullen snacks en nagerechtjes zijn alsook leuke activiteiten voor de allerkleinsten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en deze kennis met jou te delen!

MERU • Station 24 • 6063 NP Vlodrop

MERU bospark

U bent ook altijd welkom voor een wandeling in ons MERU bospark in Vlodrop, rechts voor de hoofdingang bij de receptie. Het bospark is één van de officiële geluksplekken van de gemeente Roerdalen.